به گزارش مرکز خبر حوزه، در اين مراسم رايزن فرهنگي ايران در بیروت به عنوان سخنران به تحليل حادثه عاشورا و بيان درسها و عبرتهاي اين حادثه مي پردازد و سپس با مداحي مداح اهل بيت (ع) اعزامي از ايران و نوحه و سينه زني ادامه مي يابد .
حجت الاسلام والمسلمین رئيس زاده با اشاره به تقسيم بندي حوادث دنيا به سه نوع حادثه، گفت: کلمات امام حسين (ع) بيانگر آن است که امام (ع) در صدد تحقق يک جريان فکري فرهنگي در طول تاريخ براي نجات بشريت از منجلاب فساد و تباهي ها بوده است و در اين راستا نظام فطرت و شريعت براي تثبيت آن بسيج شده اند.
وی قهرماني هاي سيد الشهدا (ع) و اصحاب و يارانش را جلوه اي از رحمت الهي بر انسانها دانست و افزود: اين حادثه در راستاي هدف حادثه غدير مي باشد؛ و هر دو حادثه دو روي يک سکه مي باشند.
این دانش آموخته حوزه علمیه قم يکي از عبرت هاي عاشورا را فقدان بصيرت در مردم دانست و افزود: در هنگام فتنه ها داشتن بينش عميق و درک حق و باطل مي تواند از لغزش افراد جلوگيري کند و دستيابي به بصيرت مرهون تفکر مبتني برحجت گرايي، تصميم بر حقيقت يابي، دشمن شناسي، تقواي الهي و پرهيز از دلبستگي به دنيا و وابستگي خانوادگي و حزبي و گروهي، و ولايتمداري است.
وی، شخصيت محوري ،تكيه بر سوابق افراد بدون در نظر گرفتن وضعيت فعلي آنها، تكيه بر شايعات و حب دنيا را ازموانع داشتن بصيرت و تشخيص حق از باطل دانست و افزود: جبهه باطل براي همراه كردن مردم هميشه از تابلو گذشته افراد براي وضعيت فعلي آنها استفاده ميكند.
نظر شما